Monday, October 3, 2011

TERINGIN

Hoojab Tutorial: Earring, Glasses & Stethoscope Friendly



bila makcik kata teringin nak berfesyen macam video di atas tu, tak sangka pula adila "take note" dengan kata bual makcik. Kalau camgini harus lah makcik kata mengidam itu dan ini...hahahaa ..harus pengsan kan . thanks so much adila for the cute earing..terharu sungguh kita.


Juga nak ucap terimakasih pada PB yang sangat baik dengan makcik. Belanja makcik ke hulu kehilir sampai makcik naik segan..semoga kebaikan berlandaskan keikhlasan sentiasa mengalir dengan pahala yang berpanjangan. AMIN.

3 comments:

Rin said...

wah cantiknya kak earing tu.. kadang2 saya pun teringin.. tapi memandangkan bertudung.. ku pendam saja...

makcik kerabu said...

kan...nampak model tu cam besh nyer bila kenakan dengan pashmina. nak melaram kat sinun nanti. try lah seperti dalam tutorial kat atas tu. btw akak comment kat ur site selalu jer kena redirect gie widget site. n my comment tak muncul.. sekali nak tanya nih..ur dryer tu kan..besh tak..electric bill camne n that pucuk betik..tangkai tangkai tu kena buang ker?

strawberi said...

pakai skirt ala gipsi..mesti cun ngan earing nih..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...