Saturday, October 8, 2011

Grrrrr

hari yang sebu. adik kesayangan ku break the news..nak kahwin..confirm.. huh..jap jap....nak kawin dengan bekas tunang yang pernah lari ikut jantan lain. We all terkedu. then tanya my bapa..dengan ayat..pak..kalau nak kawin 30 ribu cukup tak? huh...ingat ini kl ker . hello ini kampung..15 ribu dah lebih dari cukup. 30k to spend on wedding kat sini tak berbaloi..yalah..memang barang dah mahal tapi that 30k too much. memang dia dah rancang kan semua ini..sempat tengok list..16 dulang untuk hantaran, ipad, camera, blackberry or samsung tab, gelang tangan, gelang kaki, rantai..bla bla bla...cis...perempuan tu kan...betul betul lah nak kena kan adik makcik. mak cakap wedding tu buat jer lah kat rumah tapi dah nekad nak buat kat hotel dengan alasan tak nak susah kan adik beradik. Tak nak susah kan kita ker sebab nak 'menunjuk' ...suka suka jer dia..ingat dia tu artis ker..abis lah adik ku lepas ini..kena queen control.  . oh lupa..kentut masih bau wangi. choiiii sungguh..

1 comment:

Nor Desa said...

ala makcik cinta mengatasi segalanya.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...