Monday, September 5, 2011

KEK MADU KEMENYAN

Resipi kek ini berusia 40 tahun . Sudah lama berada didalam simpanan ibu makcik sehingga sekarang diwarisi makcik pula.Rupa mungkin tak cantik tapi rasanya sungguh sedap sekali. Dikukus selama 6 atau 8 jam untuk ketahanan kek.

 photo e3d34b4e_zps5fe75153.jpg
KEK DIDALAM GAMBAR MENGGUNAKAN CARA KUKUSAN

ACUAN 9 X 9 = RM100.00

CARA: KUKUS
RASA: HORLICK

KETAHANAN KEK: MASUKKAN KEDALAM PETI SEJUK ATAU FREEZE DAN POTONG SEBAHAGIAN KECIL SAJA UNTUK DI HIDANGKAN.SANGAT SESUAI UNTUK MAJLIS RUMAH TERBUKA DAN JUGA HARI RAYA. POTONG KECIL KECIL DAN NIKMATI LAH SAMBIL BERBORAK BORAK

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...